Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungssenap

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det är tevligt att göra egen senap och varför inte ge bort i present.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda senapspulver och vetemjöl. Koka upp vattnet och häll det över senap/mjölblandningen och rör den slät. Slå i konjak, vin och grädde. Smaksätt med salt och honung. Häll över den i en fin glasburk. Låt senapen stå och mogna några dagar i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bastard 25 juni 2009

    Jag undrar om du vet hur lång hållbarheten är på den färdiga senapen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.