Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsstekta revbensspjäll

 
Skriv ut

Denna rätt som hör julen till, gör vi alltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Gnid in revbensspjället på båda sidor med salt, peppar och ingefära. Lägg det med fettsidan upp i en liten långpanna.
  2. Häll en bottenkyla vatten i formen. Stek köttet i 1 timme. Blanda soja, honung och timjan och pensla köttet.
  3. Stek ytterligare 30 minuter. Skär spjället i bitar eller skivor. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.