Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hotchocolate cake

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Syndigt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret. Hacka/bryt chokladen och låt den smälta med smöret. Låt sedan chokladsmöret svalna något.
  3. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner chokladsmöret i ägg- och sockerblandnngen. Vänd ner mjölet blandat med bakpulvret och cacao och chilli kryddan. Rör försiktigt om till en slät smet. Smörj och bröa (med cacaon) en vanlig isärtagbar form och Grädda mitt i ugnen i 200 grader i 25 minuter. Servera med grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.