Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hummergratinerade Fiskrulader

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Den är så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina de djupfrysta filéerna. Salta och dryp över citron.
  2. De skivade champinjonerena fräses i matfett och blandas med de rensade, grovt hackade räkorna chilimajonnäsen, som bara ska binda samman.
  3. Bred massan på filéerna, rulla och fäst med tandpetare och ställ dem tätt i smord form och droppa över vinet. Täck med folie, och ställ fisken i 225 gr 20 minuter.
  4. Detta kan göras i förväg. Vill ni gratinera i samma form, hälls spadet av, alla tandpetare tas bort. Blanda tinad hummersoppa med uppvispad grädde och häll den över fisken. Gratinera i 275 gr ca 15 minuter.
  5. Servera med Ris eller Potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.