Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Slank ugnsbakad torsk

 
Skriv ut

En slank och god rätt som ganska ofta finns på mitt bord. Energiinfo per portion: Energi: 449 kcal/1878 kJ Fett: 14 g Kolhydrater: 55 g Protein: 33 g Kostfiber: 10 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela torskfilén i två bitar. Salta och klicka på lite (med betoning på "lite") smör och senap på ena sidan av fisken och rulla ihop.
  2. Klyv vitlöken på tvärs. Fördela grönsakerna i en eldfast form och vänd dem i oljan. Salta och peppra.
  3. Stek grönsakerna ca 25 minuter i 180°C. Ta formen ur ugnen och lägg på fiskruladerna. Pensla fisken med lite olja. Stek vidare i ca 10-12 minuter eller tills torsken är genomlagad.
  4. Rör ut spadet med crème fraiche, grovhackad dill och lite salt.
  5. Servera med varm baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.