Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskrulader med ansjovisgräddsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning till varje fiskbit: 1/2 baconskiva eller rökt sidfläsk 2 tunna skivor av hel saltgurka 2 stekta lökklyftor 1/2 tsk fransk senap
  2. Rulla ihop till rulader med fyllningen och sätt i en tandpetare.
  3. Bryn ruladerna i stekpanna. Lyft ur för ett ögonblick. Lägg i rotfrukterna, slå på öl och buljong, koka ihop till simmig konsistens. Lägg tillbaka ruladerna i såsen. Blanda crème fraiche, grädde och senap, slå över fiskruladerna. Sätt på lock och låt dra ett par minuter. Servera med kokt potatis och saltgurka

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • BigganL 26 augusti 2008

    Du menar väl ½ LITER tärnade rotfrukter, inte ½ DL???

  • Nallepuh13 26 augusti 2008

    Det ska vara ½ dl rotfrukter man får tärna rotfrukterna väldigt smått, men man kan säkert ta mer än ½ dl.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.