Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets jättegratäng

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett recept som räcker till många!

Ingredienser

Instruktioner

Fräs köttfärsen, tillsätt krossade tomater, puré, vitlök, salt och kryddor. Låt koka 5-10 minuter. Skiva löken, fräs den tillsammans med svampen. Skala och skiva potatisen. Varva potatis, köttfärssås, lök och svampröra i en smord form. Börja med potatis och avsluta med potatis. Häll över grädden och den rivna osten. Täck gratängen med folie och ställ den i nedre delen av ugnen ca 30 min i 200 gr. Tag av folien och grädda ytterligare 30-40 min eller till potatisen är mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.