Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad kassler med ädelost

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod, hela familjens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär nästan ända ner i kasslern, lämna ca 1 ½ cm kvar. Lägg sedan i 1/4 av osten i varannan springa.
  2. Rulla sedan ut degen, vik över degen över kasslern sätt sedan in i ugnen i 225 grader ca 5min de ska vara lite färg på degen.
  3. Såsen: Smält osten i en kastrull. Låt det gärna vara lite bitar häll sedan i créme fraichen, blanda runt.
  4. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.