Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk färsgratäng

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

De goda tillbehören spelar stor roll för hela smakupplevelsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Skala och finhacka löken. Bryn färs och lök i oljan i en gryta.
  3. Smula sönder brödet och blanda med vattnet. Häll ner blandningen i grytan. Tillsätt russin, ättiksprit, marmelad, chutney, curry, salt och peppar. Fördela röran i en smord ugnssäker form.
  4. Vispa ihop ägg och mjölk och häll över färsen. Tillaga mitt i ugnen ca 40 minuter tills äggstanningen stannat och fått fin färg.
  5. Servera gratängen med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.