Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk färsgryta med kardemummaris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrik gryta med kokos och mango chutney som serveras med ett gott kardemummaris. Middagen står på bordet inom 30 minuter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningen tillsammans med kardemumma.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Stek lök, vitlök och nötfärs i smöret. Rör ner kokosmjölk och mango chutney.
  3. Låt koka ca 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och pressad limesaft. Lägg ner ärterna och koka ytterligare ca 5 minuter.
  4. Servera färsgrytan med kardemummariset och en klick matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.