Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gös

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Den här goda fisken blev jag bjuden på av en indisk kompis, jag har gjort det många gånger efter det, och även de som påstår att de inte gillar fisk tar om.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gösfiléerna i en ugnsäker form. Blanda i alla kryddor i kokosmjölken och vattnet, rör även i majsmjölet. Häll blandningen över fisken. Sätt in fisken i ugnen i 225 grader i 25 minuter. Ta ut fisken och sprid ut nötterna över fisken, eller servera nötterna i en skål brevid. Servera med basmati ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.