Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk grönsaksgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala kolråt och morötterna och skär dem och squashen i små bitar ( ej för stora, då tar kokningen för lång tid ).
  2. Häll tomater, vatten, salt och buljong i en kastrull. Koka upp och lägg ner squash och rotfrukter att sjuda under lock tills de är mjuka, ca 15 min.
  3. Blanda samman såsen och strö över persilja. Servera i djupa tallrikar..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.