Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklinggratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frisk och god smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag skinnet av kycklingen. Skär köttet i fina bitar. Skär paprikan i strimlor och bananer i skivor.
  2. Lägg kyckling, paprika oh bananer i en ugnssäker form.
  3. Vispa grädden till löst skum. Rör i pressad vitlök, curry, sambak oelek och mango chutney. smaka av med salt. Häll blandningen över kycklingen.
  4. Grädda i 20 minuter i 225 grader.
  5. Servera med kokt jasminris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.