Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklingpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En favorit

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman pajdegen. Kavla ut den och lägg i en form (ca 26 cm i diameter). Nagga och låt stå i kylen ca 30 minuter. Stek kycklingstrimlorna och krydda väl med salt, peppar och curry. Skär av ca 3 cm längst ner på citrongräset, dela det på längden och skär i tunna strimlor. Tillsätt citrongräset och grönsakerna till kycklingen. Rör ned grädde och vatten, låt puttra samman ett par minuter. Sila ifrån grädden och låt den svalna något. Vispa samman grädden med äggen och krydda med salt, peppar och curry. Förgrädda pajskalet i 225 grader ca 10 minuter. Lägg i kycklingröran och häll på äggstanningen. Grädda i 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.