Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk sås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegod sås som passar till både fläskfilé och fläskkotletter. Går säkert bra till annat kött också men jag har inte hunnit prova till något mer.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Skölj och skär äpplet i tärningar. Hacka paprikan. Fräs lök och margarin i en gryta tills löken börjar bil mjuk utan att ta färg. Blanda ner äpple och paprika. Strö över curry, paprikapulver och mjöl och rör om. Tillsätt tomatpuré och ingefära. Häll på vattnet och smula ner buljongtärningarna. Koka på svag värme under lock ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.