- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det indiska köket är fantastiskt...
Instruktioner
- Tillagning
Sätt ugnen på 150 grader. Skala morötter, potatis, vitlök, ingefära och ½ gul lök. Skär potatis och morötter i mindre bitar. Hacka lök, vitlök, ingefära och chili eller mixa i en matberedare.
- Fräs allting i 1 msk olja i en stor kastrull tillsammans med 2-3 msk garam masala, beroende på hur kryddig du vill ha din sopppa. Slå på 1 ½ liter vatten, 3 msk vegbuljong, 1 msk tomatpuré, 2 tsk honung, och 500 gram krossade tomater. Koka upp och låt soppan småkoka under lock ca 20 min.
- Bryt ½ broccolihuvud i buketter. Spola av kikärtorna och tillsätt till soppan. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
- Värm på naanbrödet i ugnen och servera till soppan.
Publicerat den
25 januari 2013
Liknande recept
Skriv kommentar