Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk filé

 
Skriv ut

Filé gryta med mycket smak i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka chilin. Fräs vitlöken och chili i smör i en traktörpanna. Rör i tomatpurè, gurkmeja, koriander, smulad buljongtärning, lime och kokosmjölk.
  2. Låt såsen koka några minuter. Rör ut mjölet i yoghurten och rör ner den i såsen. Låt såsen koka ytterligare 3 minuter. Skär köttet i skivor. Stek det i smör i en stekpanna och salta. Lägg ner köttet i såsen.
  3. Garnera med färsk koriander eller persilja. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.