Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk kokosgryta

(1 kommentar)  
Skriv ut

Spännande smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och blanda med soya. Hacka löken. Bryn kött och lök i en stekpanna. Krydda med salt, peppar och curry.
  2. Lägg över i en stekgryta och tillsätt övriga ingredienser utom mjöl, bacon och mango. Låt sjuda i 20 minuter.
  3. Blanda ut mjöl med lite vatten och rör ner i grytan. Låt sjuda ytterligare 5 minuter.
  4. Strimla och bryn baconet och strö det över grytan tillsammans med tärnad mango.
  5. Servera med ris, skivade bananer, jordnötter, kokosflingor och mango chutney.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • telenius 10 oktober 2010

    Vi använde nötkött men det var mycket gott - tack! Det var ganska stark smak (hot på engelska) första dagen, men det mjuknade efter att resterna stått i kylen en dag och kryddorna gått mer in i köttet: att vänta en dag rekommenderas om folk tycker det är för starkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.