Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskryddadkotlett med mangosalsa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingefärskryddadkotlett med mangosalsa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av köttet med hushållspapper, salta och peppra.
  2. Stek köttet i en medelvarm stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida. Krydda med riven ingefära.
  3. Blanda tärnad mango och paprika, skivad salladslök, sweet chilisås och riven ingefära i en skål. Smaka av med salt och peppar. Servera de nystekta kotletterna med salsan, ugnsbakade potatishalvor och kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.