Serveras med rostade grönsaker och en underbar mangosalsa!
Instruktioner
- Revbenen:
Lägg revbenen med köttsidan upp på ugnsfast form.
Pensla med soja och krydda. Stek i ugn 175° i 1 tim.
Vänd på revbenen och pensla på soja och krydda andra sidan. Stek i ytterligare 30-40 minuter (tills köttet går att lossa från benen).
- Couscousen:
Koka upp 4 dl vatten och lägg i en tärning grönsaksbuljong. Häll i couscousen och lägg på locket.
Ställ åt sidan så couscousen får svälla.
- Klipp baconet i små bitar och stek knaprigt.
Häll av fettet ur pannan. Skär den frysta spenaten i bitar och rör ner i baconet. Häll på grädden och låt koka ihop några minuter. Salta och peppra.
- Rör ner en liten klick smör i couscousen och blanda i spenat- och baconblandningen.
- Mangosalsan:
Blanda ingredienserna till mangosalsan (eller mixa om du vill ha en slätare konsistens) och servera till.
Publicerat den
24 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar