Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsmarinerade karréspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Soja, vitlök, ingefära - numera en smaksäker klassiker till karré. Glöm inte att blötlägga spetten om de är av trä.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i så tunna skivor det går. Låt fettet sitta kvar, det smälter vid tillagning och ger god smak på köttet. Tråckla upp köttskivorna på grillspett.
  2. Skär ingefära, vitlök och chili i lite mindre bitar och mixa sedan alla ingredienser till en slät marinad. Pensla köttet noggrant med marinad och låt kärna marinera en stund.
  3. Grilla spetten på båda sidor, ca 2 minuter per sida, tills de är genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.