Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärswok med kyckling, skaldjur och grönsaker

 
Skriv ut

En härligt lagom stark wok gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna fint, och fräs dem sedan i olja, i en wok eller stekpanna. Tillsätt räkor, ingefära, pressad vitlök och fint strimlad chili. Fräs ytterligare en stund.
  2. Tillsätt grönsakerna och fräs ytterligare en stund. Häll på ostronsås, sojasås och buljong. Låt koka ihop, red av med maizenaredning till en simmig konsistens. Smaka av med salt, peppar och mer kryddor om du uppskattar kryddig mat.
  3. Serveras med nykokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.