Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingerfärskryddad coleslaw

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingefäran ger ett extra bett åt vitkålen. Passar perfekt till stekt eller grillad mat.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla vitkålen fint. Blanda gräddfil, ingefära, senap och honung i en bunke. Vänd ner vitkålen. Smaka av med salt. Gott till stekt eller grillad hamburgare, kyckling, fisk eller en köttbit.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 22 januari 2012

    Tack för ett jättegott vitkålsrecept./ Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.