Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids snabbakade russinkavring

 
Skriv ut

Gott med en tunt skuren russin kavring och en ostskiva på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Smörj eller pensla formen med matfett. Blanda alla torra ingredienser och russin i en bunke. Rör ner sirap och filmjölk med en träsked eller elvisp. Blanda allt väl.
  3. Häll/klicka den kladdiga smeten i formen. Grädda på nedersta falsen i ugnen, ca 1 timma. Stjälp upp brödet och vira om en bakduk. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.