Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagda vitlöksklyftor

 
Skriv ut

Gott till grillat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vitlökarna i klyftor, låt skalet vara kvar. Koka klyftorna i lättsaltat vatten ca: 5 minuter. Spola dem i kallt vatten och skala dem.
  2. Lägg klyftorna i glasburk tillsammans med skivad spansk peppar, rosmarinkvistar och svartpeppar.
  3. Koka upp ingredienserna till lagen och häll den varm över vitlöksklyftorna. Låt svalna och sätt på lock. Vitlöksklyftorna är klara att ätas efter 1 vecka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.