Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isterband med blomkålsmos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Isterband är en klassiker och för många en favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Stek isterbanden i en eldfast form i ugnen, 10-15 minuter.
  3. Skär potatisen och blomkålen i mindre bitar och koka dem mjuka i lättsaltat vatten i skilda kastruller. Blomkålen blir färdig tidigare. Häll av vattnet och mosa samman potatisen och blomkålen. Blanda ner crème fraichen, smöret och persiljan. Salta och peppra.
  4. Servera moset med persilja till isterbanden, tomat och en klick senap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.