Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rent fläskfilén och skär ett djupt snitt längst med filén.
  2. Skär skinkan i mindre bitar, smula osten, klipp tomaterna och hacka basilikan. Blanda. Salta och peppra filén, fyll den med röran och linda baconet runt hela filén.
  3. Bryn den hastigt runt om , lägg den sedan i ungsfast form i ungnen på 220 grader i 20-30 minuter.
  4. Servera med klyftpotatis och gärna en dragonsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.