Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska citronköttbullar med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varför inte prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen väl med äggula, ströbröd, parmesanost och lite kallt vatten.
  2. Skrubba citronen och riv hälften av skalet fint. Blanda det i färsen med lite pressad citron. Krydda med salt och peppar.
  3. Forma färsen till bullar och stek dem i olivolja.
  4. Dra pannan av plattan och strö över grovt riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.