Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska kotletter

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd en ugnsfast form med lock. Smörj denna med margarin eller olja. Häll i det okokta riset, slå på passerade tomater med lite vatten. Salta och häll i oregano. Rör om.
  2. Bryn kotletterna vackert bruna i en stekpanna, salta och peppra kotletterna. Skär löken i skivor, strö över kotletterna. På med locket på formen. I ugn ca 30-45 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.