Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jägargryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fick lära mig laga denna gryta i skolan på 80-talet. Lätt att göra och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär grytbitarna i mindre bitar 2x2 cm. Koka upp buljong, vin och soja i en gryta. Lägg i köttet och kryddorna. Låt alltihop koka i ca 30 minuter.
  2. Häll spadet av champinjonerna. Fräs dem i smör i en stekpanna i ca 5 min. Tillsätt sedan svamp och grädde i grytan. Låt koka ytterligare, tills köttet är mört,15-30 min.
  3. Servera med kokt potatis och grönsaker.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.