Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jägargryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättebra och god gryta där köttet inte behöver brynas utan kokas i buljongen. Man slipper stekoset

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp buljong, vin och soja i en gryta. Skär köttet i grytbitar ca 2x2 cm. Lägg köttet och kryddorna i buljongen och låt koka i ca 30 minuter. Häll spadet av champinjonerna tillsätt svamp och cremé fraich i grytan. Låt koka i ytterligare ca 30 minuter tills köttet är mört. Servera med kokt pressad potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.