Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Järpar i vinsås

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Servera gärna basmatiris och en sallad till dessa köttbullar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt brödet ligga i vatten en stund. Krama sedan ur brödmasssan ordentligt. Blanda massan med köttfärsen och tillsätt vitlök, rosmarin och ägg. Salta och peppra.
  2. Forma ovala köttbullar som du doppar i mjöl och steker i mycket olja och margarin. Lägg sedan upp dem på ett fat. Häll tomater och vin i stekpannan och låt puttra 5 minuter. Salta och peppra såsen, lägg sedan i köttbullarna och låt puttra ytterligare 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.