Värm oljan i wokpanna eller i en vanlig stekpanna. Häll i rödlök, purjolök och kycklingen. Woka tills kycklingen är genomstekt och grönsakerna mjuk, krydda med salt och peppar.
Häll av vätskan från alla konservburkar. Tillsätt majsen, vitkålen, champinjoner, bambuskott och vattenkastanjer och låt detta woka tills alla grönsakerna är varma och mjuka. Salta med örtsalt och peppra efter smak.
Koka under tiden nudlarna och häll av vattnet. Blanda i nudlarna i woken och tillsätt soja efter smak. Servera i djupa skålar med pinnar.
Tack för receptet, ska prova det idag.
Det vattnas redan i munnen på mig. : )
Fuladuschen13 maj 2010
Super recept!
Knipan6422 juli 2010
Låter som något gott att äta medan man är hemmasjälv i några dagar. Ska helt klart provas ^^
toxicteabag17 januari 2011
200 gram nudlar javisst, hur gör jag dom?
jag vill mycket gärna göra nudlarna ifrån grunden istället för att använda dassiga snabbnudlar eller liknande fabriksprodukter då jag söker den fulla upplevelsen.
visst att ditt recept är skapat för en snabb måltid, men jag skulle vilja testa med riktiga nudlar.
Tack för receptet, ska prova det idag. Det vattnas redan i munnen på mig. : )
Super recept!
Låter som något gott att äta medan man är hemmasjälv i några dagar. Ska helt klart provas ^^
200 gram nudlar javisst, hur gör jag dom? jag vill mycket gärna göra nudlarna ifrån grunden istället för att använda dassiga snabbnudlar eller liknande fabriksprodukter då jag söker den fulla upplevelsen. visst att ditt recept är skapat för en snabb måltid, men jag skulle vilja testa med riktiga nudlar.
Vilken sorts soja ska man använda?