Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japanska nudlar med kyckling, bambuskott och vattenkastanjer

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott och snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i wokpanna eller i en vanlig stekpanna. Häll i rödlök, purjolök och kycklingen. Woka tills kycklingen är genomstekt och grönsakerna mjuk, krydda med salt och peppar.
  2. Häll av vätskan från alla konservburkar. Tillsätt majsen, vitkålen, champinjoner, bambuskott och vattenkastanjer och låt detta woka tills alla grönsakerna är varma och mjuka. Salta med örtsalt och peppra efter smak.
  3. Koka under tiden nudlarna och häll av vattnet. Blanda i nudlarna i woken och tillsätt soja efter smak. Servera i djupa skålar med pinnar.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • quich 28 oktober 2008

    Tack för receptet, ska prova det idag. Det vattnas redan i munnen på mig. : )

  • Fuladuschen 13 maj 2010

    Super recept!

  • Knipan64 22 juli 2010

    Låter som något gott att äta medan man är hemmasjälv i några dagar. Ska helt klart provas ^^

  • toxicteabag 17 januari 2011

    200 gram nudlar javisst, hur gör jag dom? jag vill mycket gärna göra nudlarna ifrån grunden istället för att använda dassiga snabbnudlar eller liknande fabriksprodukter då jag söker den fulla upplevelsen. visst att ditt recept är skapat för en snabb måltid, men jag skulle vilja testa med riktiga nudlar.

  • Memelie 18 augusti 2011

    Vilken sorts soja ska man använda?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.