Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jörgens fisksoppa

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och skär rotfrukterna i tärningar. Värm olja i en stor kastrull. Tillsätt rotfrukterna och fräs dem mjuka. Behåll locket på hela tiden så att smakerna stannar i grytan. När rotfrukterna börjar mjukna, tillsätt buljongtärningen, vatten, matlagningsvin och de krossade tomaterna. Låt det koka ihop en stund och krydda. Stäng av plattan och lägg i fisken och låt det stå tills fisken fått fin färg. Servera med lantbröd och en klick aioli!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.