Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar med chokladmousse

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Från kockduellen med Linda Bengtzing

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm 2 msk socker, ½ tsk vaniljsocker, 2 msk färskpressad limejuice. Koka upp, ta av från spisen och blanda med jordgubbarna låt svalna.
  2. Vispa 2 msk florsocker, 2 msk kakao, 3 dl grädde tills det är tjockt.
  3. Servera tillsammans med jordgubbarna.
  4. Garnera med riven mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.