Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och bönsallad med mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En smaksensation, men även utseendemässigt en fröjd för ögat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina bönorna genom att hälla kokande vatten över dem genom ett durkslag. Ansa och klyfta jordgubbarna. Blanda bönor och jordgubbar med mynta, olja, salt och peppar. Lägg upp salladen och smula fetaost över,
  2. Servera salladen med bröd, till grillat kött eller på ett buffébord.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.