Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och marshmallowspett med vit choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Trä upp jordgubbar, marshmallows och fruktbitar på dubbla träspett. Grilla på svag värme eller eftervärmen tills frukten fått lite färg.
  2. Koka upp grädde och mynta. Sätt på lock och låt dra ca 15 minuter. Sila grädden. Koka upp den igen och lägg i chokladbitarna och rör tills de smält. Ringla såsen varm över de nygrillade spetten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.