Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbspaj med vit choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Perfekt med sommarens jordgubbar och rabarber.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela jordgubbar och rabarber i bitar i en skål. Vänd försiktigt ner potatismjöl och socker. Lägg i en ugnsfast form.
  2. Hacka chokladen i bitar. Blanda ihop smör, socker och mjöl. Tillsätt den hackade blockchokladen och blanda. Smula blandningen över jordgubbarna och rabarbern. Baka i ugn på 200° i ca 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hultin 26 juni 2010

    Jättegod paj!! Har gjort den förr men tappat bort receptet så hittade jag den här. Jag brukar använda Marabo mjölkchoklad och ta hallon istället för rabarber. Kanongott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.