Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötskaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sååå god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter. Smält smöret i en kastrull eller i mikron. Rör ihop jordnötssmöret med det smälta smöret och blanda därefter ner sockret. Tillsätt ett ägg i taget och rör noga. Blanda mjöl, bakpulver och kakao och rör ner blandningen i jordnötssmeten. Häll smeten i formen och grädda drygt 12 minuter i 200 grader. Låt svalna.
  2. Smält chokladen över vattenbad och rör ner kokosflingorna. Bred ett lager på toppen av kakan. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.