Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötskakor

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Otroligt goda och spröda lite som drömmar, beror på oljan i degen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett och socker smidigt. Tillsätt oljan, lite i sänder. Blanda hjorthornssalt med lite av mjölet och tillsätt det. Hacka nötterna och blanda med resten av mjölet. Arbeta ihop allt till en deg. Forma bollar och lägg på bakpapper. Tryck fast en halv jordnöt på varje kaka.
  2. Grädda i 150-175 grader ca 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.