Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julias chokladglasyr

 
  • Serverar: 15-16 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jag har kommit på receptet själv. Det är jättegott ! Ta inte på så mycket på dina muffins, (om det nu är det du ska ha glasyren till) då den blir för mäktig.

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här; Vispa florsocker, margarin, vaniljsocker och citronlime-saften krämig. Vispa sedan i yoghurten. Ställ in i kylskåpet i ca 10 minuter, stryk sedan på den på dina muffins. Klart för servering!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.