Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julkryddade minihamburgare med grön coleslaw

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gör favoriten hamburgare lite juligare med julkryddor Serveras med en läcker coleslaw gjord på grönkål och äpple.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Coleslaw: Skiva kålen tunt, gärna på mandolin. Skala, kärna ur och grovriv äpplet. Låt det rinna av på ett hushållspapper. Blanda alla ingredienserna till coleslawen.
  2. Blanda färsen med salt och kryddor. Dela i tio små bitar och forma till hamburgare. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida.
  3. Dela hamburgerbröden och lägg i nystekta minihamburgare. Lägg på en klick coleslaw. Servera gärna med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.