Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffe- och valnötsmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En liten mousse går väl alltid ner efter maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kaffe, gelésocker och vatten i en skål eller kastrull och värm i mikro eller på spisen.
  2. Vispa äggulor, vanilj- och farinsocker pösigt. Vispa grädden till fast skum. Vänd ner grädden i äggskummet. Tillsätt därefter valnötter och kaffeblandningen.
  3. Fördela moussen i fyra glas eller skålar och ställ i kylskåp tills den skall serveras. Garnera med valnötter och choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.