Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall gurksoppa med kräftstjärtar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera med räkor, gravad eller rökt lax. 450 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkorna slarvigt. Halvera och kärna ur dem med en tesked. Gör följande i två omgångar i mixerkannan: Skär gurkan i bitar och lägg i mixen, häll på buljong och tillsätt créme fraiche. Mixa till en slät konsistens, använd pulsknappen.
  2. Skala och kärna ur avokadon, plocka blommor och dill från stjälkarna. Lägg avokado och dill i mixern. Späd med mer buljong, mixa soppan slät. Gör en omgång till och blanda sedan alltsammans.
  3. Blanda kräftstjärtarna med dill, olivlja, salt och peppar. Servera soppan kall med kräftorna och bröd. Garnera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.