Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

Husmanskost när den är som bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna i lite margarin., lägg sedan över i en stor gryta. Strö över vetemjöl och salt. Tillsätt buljong, lagerblad och kryddpepparkorn. Sjud under lock i 60 min. Lägg ner morötter och lök i bitar. Sjud ytterligare 30 min.
  2. Servera med kokt potatis, rödbetor och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.