Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassisk husmanskost. Lång koktid gör köttet mört. Servera med kokt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

1. Bryn köttet i omgångar i margarinet. Lägg köttet i en stor gryta, pudra över mjölet och häll över vatten och kryddor. 2. Koka upp grytan och låt koka under lock på svag värme ca 1 timme. Rör om då och då. Tillsätt ytterligare vatten vid behov. 3. Skär morötter och purjolök i bitar och häll dem i grytan. Låt småkoka ca 20 minuter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.