Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En lättare kalops för oss som tänker på figuren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn högrev hastigt i en stekpanna. Skala och skiva morötterna. Skala och gör halvmånar av löken.
  2. Ta en gryta och täck högrev med vatten, lägg i buljongen. Låt små puttra under lock i ca 40 min. Lägg i löken och morötterna och låt småputtra under lock i ca 20 min. Servera med koktpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.