Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mustig soppa med största ingrediensen av kål

Ingredienser

Instruktioner

Skiva lök, skalade morötter och den skalade potatisen. Strimla vitkålen. Bryn färsen grynig med hjälp av en trägaffel minska på värmen och lägg ner lök och ris. Rör om så att allt blir lätt brynt. Häll i buljongen.tomater, potatis, morötter och vitkål samt kryddor. Låt soppan puttra i 20 minuter. Smaka av och servera den helt överströdd med persilja och en god ostmacka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.