Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanarisk potatis

 
Skriv ut

Detta fick man till all mat när vi var på Teneriffa, jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba av potatisen. Men skala den inte. Skalet skall vara kvar.
  2. Lägg över potatisen i en kastrull med salt, och citronklyftan. Häll i vatten så det precis täcker potatisen.
  3. När det är färdigkokt (ca 20-25 minuter), så slår du av vattnet och ställer tillbaks kastrullen på värmen. Skaka potatisen i ca 2-3 minuter, så det blir alldeles skynkliga (torra). Ta sedan bort kastrullen från värmen och låt den vila lite under en handuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.