Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanderade äpplen

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Från "Lelia Bakar" Tv4

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna utom äpplena i en kastrull.
  2. Sjud tills det fått en ljus brun färg, ta då snabbt av kastrullen från värmen och ställ den på en fuktig och kall handduk så att kokningen stannar av.
  3. Stick en blompinne i varje äpple och doppa dem hastigt i karamellen. Rulla dem i hackade pistagenötter, hasselnötter, kokos eller behåll dem naturella.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.